Fri fragt af trampoliner 30 dages åbent køb

Om North

ABOUT NORTH TRAMPOLINE


Create joy and health through activity and play
Mission statement, North Trampoline

 

North Trampoline er den førende producent af kvalitetstrampoliner i Norden. Siden 2012 har vi designet og produceret trampoliner til familier og unge atleter med ønsket om at øge leg og udendørsaktiviteter.

 

Med fokus på sikkerhed og kvalitet er North Trampoline vokset hurtigt, og vi har derigennem opnået den førende position i branchen, som vi i dag. Udviklingen af vores trampoliner sker i Sverige, og gennem arbejdet med vores kunder og hoppere finder vi konstant på nye måder at øge sikkerheden og forbedre hoppeoplevelsen på.

Hos North Trampoline har vi hengivet os til innovation, kvalitet og sikkerhed. Gennem leg, sundhed og bæredygtighed stræber vi efter at opmuntre til eventyr og at sprede glæde både i dag og i morgen.

 

Vores trampoliner kan inddeles i forskellige kategorier efter hoppeegenskaber og opspring – hos North findes der noget for alle! Alle trampolinerne har dog det tilfælles, at de oser af kvalitet og forventes at holde i mange flere år end trampoliner fra lavprisbyggemarkeder. Derudover er de så sikre, at selv de mindste kan lege uden at sidde fast, klemme sig eller falde af trampolinen. Samtidig er trampolinerne kraftige nok til mere avanceret og akrobatisk hopning, som gør trampolinerne til et ideelt førstevalg blandt lidt ældre og erfarne hoppere.

 

North Trampoline er en del af Avero Group, hvor Studsexperten, Sveriges største forhandler af kvalitetstrampoliner, og Hoppeeksperten i Danmark indgår. Studsexperten indså, at der fandtes et forandringspotentiale i salget af kvalitetstrampoliner, hvilket fødte idéen om North Trampoline. Det var på tide at bytte banehalvdel – det var tid til at designe vores egne trampoliner.  


 

 

 

 

Avero Group


Avero AB driver også  www.hoppeeksperten.dk - En af Danmarks største forhandlere af kvalitetstrampoliner.

Vi driver også datterselskaber i Sverige www.studsexperten.se  i Norge, www.hoppeeksperten.no, i Tyskland, www.trampolinfabrik.de og i Finland www.pomppumestari.fi.

 
s