Fri fragt af trampoliner Prøvehop i Glostrup! 30 dages åbent køb

Om North

Om North

North Trampoline drives af Avero ApS som har solgt kvalitetstrampoliner siden 2003. Vores mål er at tilbyde vores kunder de bedste og sikreste trampoliner som findes på markedet.

North Trampoline blev grundlagt for at opfylde en vision: Drømmen om at konstruere en trampolin som klarer alt.

 

Vores fire grundværdier er:

 

1. At ikke gå på kompromis med kapacitet. Vi vil at du skal leve livet fuldt ud.

2. At kun designe noget vi skulle lade vores egne børn og os selv anvende (og vi er kræsne).
 
3. At opfylde og overtræffe de hårdeste sikkerhedsforskrifter. Alle vores produkter er uafhængigt blevet testet og certifieret (TUV & CE) af selvstændige og verdensledende insituter. Vi går aldrig på kompromis med sikkerheden. 

4. At tage ansvar for miljøet. Produktet som du køber er lavet til at holde flere gange længere end en billig trampolin. Det er lavet så materialet udnyttes bedst muligt samtidig som at vi skærer ned på unødvendig transport. Vi har kun en jord - lad os tage hånd om den! Du køber en trampolin som er konstrueret og gennemgående testet for at hoppe bedre, holde længre og have en højere sikkerhed end gennemsnitlige trampoliner. For hvem vil være gennemsnitlig?

 

/Olle Göransson
Grundlæggeren af North Trampoline


 

 


MADE FOR GREATNESS

 

Vi tror at mennesker er lavet til at skabe underværker og vi stoler på at vores produkter kan opmuntre til storhed blandt alle vores hoppere. Vi vil inspirere næste generation af hoppere til at blive trygge i sin identitet og tro på sig selv.

  • Vi når derhen gennem at skabe vældigt sikre trampoliner - noget vi er blevet rost for. Hver del af vores trampoliner er af højeste kvalitet hvilket gør det muligt at maximere sin præstation.

  • Vi inspirerer gennem at sponsorere ungdomsledere og gode forebilleder. Vi arrangere events som opmuntre mod, talent og idividuelle hoppere for at de tør stå for hvem de er. 

North Trampoline vil være meningsfulde, passionerede og banebrydende.
 

 

Avero Group


Avero ApS driver også  www.hoppeeksperten.dk - En af Danmarks største forhandlere af kvalitetstrampoliner.

Vi driver også datterselskaber i Sverige www.studsexperten.se  i Norge, www.hoppeeksperten.no, i Tyskland, www.trampolinfabrik.de og i Finland www.pomppuekspertti.fi

 
s