1. Hjem
  2.  | 
  3. Stories
  4.  | 
  5. Oval trampolin

Oval trampolin

Oval trampolin Tre årsager til at købe en oval trampolin

Den første trampolin vi udviklede var oval, North Explorer 510, og den blev en stor succes. Allerede året efter blev den produceret i flere størrelser.
 

Dette var i 2012, og meget er sket siden da. Dengang var ovale trampoliner stadig relativt nye på markedet, men i dag er det en etableret og meget populær trampolinmodel. Der er flere forskellige årsager til at overveje en oval trampolin. I denne artikel nævner vi tre årsager til at vælge en oval trampolin.  

 

1. En trampolin med aflang hoppeflade til gymnastik, tricks og leg

Den mest åbenlyse forskel fra en rund trampolin er netop formen på trampolinen. En aflang trampolin skaber gode forudsætninger for eksempelvis gymnaster, som laver flikflakker, og ønsker en aflang hoppeflade at øve sig på.
 

Før eller senere har man også bolde med på trampolinen, og den aflange hoppeflade er ideel til at spille med bolde på. 
 

2. Let at placere og mindre

Den ovale form gør, at en oval trampolin er lettere at placere i mindre haver med begrænset plads. Måske har du derudover gjort dig overvejelser omkring, at en trampolin tager for meget plads og opmærksomhed i din have, rent æstetisk. En oval trampolin opleves ofte som enklere grundet den aflange form. 

 

3. Gode hoppeegenskaber

Vi har arbejdet koncentreret med at finde den perfekte balance mellem rammens størrelse og fjedrenes længde. Dette har resulteret i det virkelig gode opspring på vores ovale modeller. Vores to ovale trampoliner, Adventurer og Explorer, er dog lidt forskellige. Er du interesseret i et lidt blødere opspring, bør du undersøge Adventurer nærmere. Er du derimod interesseret i et lidt hårdere opspring, som du selv kan gøre blødere, bør du vælge en Explorer, hvor der medfølger fjederforlængere, som du kan justere opspringet med. 

 

Den ovale form skaber to opspringszoner på hoppefladen. Hvis der skulle være mere end én ad gangen på trampolinen, hopper man derfor relativt uforstyrret af hinanden, når man hopper i hver ende af trampolinen. Dette mindsker risikoen for sammenstød.  

Nedenfor ser du et par anmeldelser fra vores kunder, som har købt en oval trampolin: 

 

”Trampolinen har et virkelig godt opspring, og den ovale form gør det muligt at udføre tricks. Flot og eksklusivt design, hvor den elliptiske form gør, at modellen passer perfekt hos os.”

Karl R

06-10-2019

 

”Jeg synes, at trampolinen er super god, fordi den har et godt opspring, og med et godt opspring kan man lave tricks og flips. Den er også god, fordi den er så lang. /Alva 9 år.

Mats L

03-10-2019

 


FAQ

FAQ

Vil du købe en trampolin? Her er vores købsguide!

Trampolin nedgravning

Trampolin nedgravning

Nedgravet trampolin - en diskret måde at imødekomme hele familiens behov

Firkantet trampolin

Firkantet trampolin

Få mere ud af opspringet på en rektangulær trampolin

Sikkerhed og leg hos familien Preztmann

Sikkerhed og leg hos familien Preztmann

- For os føltes det mere sikkert at få en nedgravet trampolin

Bevægelse og leg – nøglen til et godt og sundt liv

Bevægelse og leg – nøglen til et godt og sundt liv

Fysisk aktivitet er godt for alle

Fysisk aktivitet er godt for alle

60 minutters bevægelse redder liv

Nu er det tid til at træne på trampolinen!

Nu er det tid til at træne på trampolinen!

Trick tutorial med Emil Granbom

Trick tutorial med Emil Granbom

From tramp to snow

X

Cookie Indstillinger