Support  | 
  1. Produkter

FAQ

Hvorfor skal jeg satse på en kvalitetstrampolin frem for en billigere trampolin?

Hvorfor skal jeg satse på en kvalitetstrampolin frem for en billigere trampolin?

Vores mål er at du skal føle dig tryg med at du har en sikker og flot trampolin i dag, i morgen og i fremtiden. Når vi udvikler vores produkter, gør vi det med kvalitet, ydeevne og sikkerhed i fokus.
 
Rammen er kraftig og stabil, vores kantbeskyttelse og sikkerhedsnet er slidstærke og robuste og fjedrene er omhyggeligt afprøvede og tilpassede trampolinens størrelse og form. Trampolinens ben er pulverlakerede hvilket giver en ekstra god rustbeskyttelse.
 
Selvfølgelig er vores trampoliner CE-mærkede og vi opfylder alle lovkrav som findes på området. Desuden tester vi vores trampoliner hos et certificeret testinstitut og sikrer at alle dele har højeste kvalitet.
 
Under ”Om North” kan du læse mere om hvordan vi arbejder med vores produkter og også om hvorfor den norske X-games medaljeindehaveren Tiril Sjåstad Christiansen hopper på vores produkter.


Hvilken trampolinform skal jeg vælge?

Hvilken trampolinform skal jeg vælge?

Der er lidt forskellige ting, man skal tage højde for i valget af trampolinens form.

 
Rund: Den runde trampolin er en rigtig klassiker. Fordelen med en rund form er at du får et stort hoppeareal, og at hopperen hele tiden trækkes ind på midten af trampolinen, hvilket gør at den uerfarne hopper ikke skal bekymre sig om at hoppe skævt.
 
Oval
: Har du ikke så meget plads i haven kan en oval trampolin være et godt alternativ, da den f.eks. lettere kan placeres i et hjørne af haven. Den ovale form giver også rigtig gode hoppeegenskaber. Hvis hopperen vil lave tricks og saltomortaler, kan det være rart at hoppearealet er aflangt, så der er plads til flik flak og kombinationstricks. Kan børnene lide at lege med bolde på trampolinen, er en oval model også sjov, da formen kan udgøre det for f.eks. en fodboldbane.
 
Rektangulær
: Tag et kig på vores fantastiske North Performer Revolution – højere hop, stabil ramme og en blødere landing. Vi har revolutioneret opspringet! Vi har også udvidet Explorer-familien med en rektangulær trampolin, perfekt til den som vil have et rigtigt godt opspring til en attraktiv pris.
 
North Athlete er en professionel model med helt fantastisk affjedring. Den er målrettet erfarne hoppere, eliteidræts- og ekstremsportsudøvere. North Athlete har ikke noget beskyttelsesnet og er desuden højere end vores andre modeller, og derfor ikke egnet til børn.


Hvilken størrelse skal jeg vælge på trampolinen?

Hvilken størrelse skal jeg vælge på trampolinen?


Hoppearealets størrelser finder du under FAKTA for hver model. Vi anbefaler at man køber så stor en trampolin som man har plads til. På trods af, at vi anbefaler at man kun hopper en person af gangen, ved vi at det ofte ikke bliver sådan i virkeligheden. Større trampoliner er mere sikre, da man har mere areal at røre sig på, hvilket mindsker risikoen for at man hopper ind i hinanden. Hvis trampolinen skal bruge stil tricks og træning er det også en fordel med så stor en trampolin som muligt. Opspringet adskiller sig en del mellem en stor og en lille trampolin. På den mindste trampolin bliver opspringet noget ”hurtigere” da der er kortere afstand ud til fjedrene, mens hoppet på en stor trampolin bliver med længere tid i luften. Når det er sagt så bliver størrelse og form også et spørgsmål om hvad der passer ind i haven, og hvilket behov familien har.


Hvor placerer jeg bedst trampolinen?

Hvor placerer jeg bedst trampolinen?

Der skal minimum være 4,5-6 m frihøjde og 1,5 m fri plads hele vejen rundt om trampolinen. Der skal være tilstrækkelig afstand til genstande og eventuelle farer, herunder el-ledninger, grene, legeredskaber, svømmebassin, gyngestativer og hegn.
 
Trampolinen skal placeres på en jævn overflade som f.eks. græs eller flis. Trampolinen bør ikke placeres på hårde overflader som f.eks. fliser og lign.
 
Der må ikke være nogen genstande under trampolinen.


Hvor finder jeg de eksakte mål på trampolinen?

Hvor finder jeg de eksakte mål på trampolinen?

Under hvert produkt kan du finde en FAKTA-side med information om størrelser og mål.


Hvordan angives målene på trampolinerne?

Hvordan angives målene på trampolinerne?


De angivne mål, er rammens ydermål. Dertil skal man regne med at stængerne til sikkerhedsnettet sidder undenpå rammen og går lidt ud af oppe for oven. Se evt. på billederne på hjemmesiden.Man kan regne med at sikkerhedsnetstængerne oppe i toppen stikker ca. 25 cm ud over rammen.


Hvad er forskellen på Pioneer og Explorer?

Hvad er forskellen på Pioneer og Explorer?

North Pioneer og North Explorer fås bade I forskellige størrelser og former. Trampolinerne er forskellige i både konstruktion, montering, opspring og materiale. Uanset hvilken du vælger er de begge sikre og højkvalitative trampoliner.
 
North Pioneer er en god trampolin som vi anbefaler til familier med små børn, som skal købe deres første trampolin eftersom den er udformet til leg og hop. Dens opspring er blødt, så den er også god til de allermindste. Sikkerhedsnettet er monteret på indersiden af kantbeskyttelsen, så børnene ikke kan komme ned til fjedrene – eller kantbeskyttelsen på trampolinen. Dette gør at monteringen er lidt mere avanceret end på Explorer, men monteringsvideoen forklarer for dig hvordan du skal gøre.
 
North Explorer kan passe alle aldersgrupper eftersom den har justerbart opspring. Den er også udformet til lidt mere avanceret brug som træning, akrobatik, tricks og lignende for unge og voksne. North Explorer er mere kraftfuld og robust i sin konstruktion og kantbeskyttelsen og sikkerhedsnettet har unikke sikkerhedsløsninger, som også gør det muligt at tilpasse opspringet efter egne behov. North Explorer har også en mere brugervenlig montering.


Hvad er forskellen på Explorer rektangulær og Performer revolution?

Hvad er forskellen på Explorer rektangulær og Performer revolution?

Begge trampoliner har en rektangulær form og er designet til den atletiske hopper. Performer Revolution giver derimod et højere hop samt en blødere landing, og den har en mere stabil ramme. Revolutions opspring er optimeret for avancerede hoppere, med unikke fjedre produceret i Sverige.
 
Trampolinens hoppedug fungerer som en pumpe hvor hopperens kraft flytter luften op og ned. Hoppedugen er vævet med større huller end på traditionelle trampoliner, så den lettere kan bevæge sig igennem luften. Dette sparer energi så du kan hoppe i længere tid.


Behøver jeg bruge sikkerhedsnettet?

Behøver jeg bruge sikkerhedsnettet?

De mest almindelige skader på en trampolin er relaterede til, eller manglen af, sikkerhedsnet. Sikkerhedsnettet forhindrer hopperen i at falde ned fra trampolinen. Det er vores erfaring at mindre børn elsker at løbe og lege lige så meget som at hoppe, og så bliver sikkerhedsnettet ekstra vigtigt.
 
Sikkerhedsnettet udvider mulighederne for hvad man kan gøre på en trampolin. Det er f.eks. populært at have bolde med når man hopper. Legen bliver meget lettere når man har sikkerhedsnet monteret, så boldene holder sig inde på trampolinen.


Kan trampolinen stå ude hele vinteren?

Kan trampolinen stå ude hele vinteren?

Vi plejer at anbefale at man tager sikkerhedsnettet, kantbeskyttelsen, fjedrene og hoppedugen ind, og sørger for at delene er tørre inden de lægges væk, for at undgå skimmelsvamp. Delene bør opbevares på et sted hvor skadedyr ikke kan komme til dem. Mange vælger at lade rammen stå ude hele vinteren uden problemer. Men for at forlænge trampolinens levetid, anbefaler vi dog at man også tager denne ind og opbevarer den indendørs under vinterhalvåret. Bor du i nærheden af havet, bør man tage hele trampolinen ind da havluften øger slitagen og risikoen for rustangreb.
 
Hvis du ikke vil fjerne fjedre og hoppedug, bør du være opmærksom på om at eventuel sne, som lægger sig på hoppedugen, kan være meget tung. Så risikerer fjedrene at blive udvidede, hvilket gør at de mister meget af spændsten til næste sæson. Hvis du alligevel vælger at beholde hoppedugen ude under vinterhalvåret, så anbefaler vi at man forsøger at fjerne sneen med jævne mellemrum for at undgå at fjedrene belastes.


Hvordan rengør man kantbetrækket?

Hvordan rengør man kantbetrækket?

Kantbetrækket er let at rengøre med en klud, mildt sæbe og lunkent vand.


Hvor finder man monteringsanvisninger?

Hvor finder man monteringsanvisninger?

På hjemmesidens produktsider kan man finde monteringsanvisninger. Denne sendes også med, når man får leveret sin trampolin.


Hvor lang tid tager det at samle trampolinen?

Hvor lang tid tager det at samle trampolinen?

Det afhænger lidt af hvilken model du køber, men man skal regne med ca. 2-4 timers montering, når I er 2 personer, og når I følger instruktionerne i monteringsvejledningen. Det går lidt hurtigere at skille trampolinen ad til efteråret, og montering nr. 2 til foråret som kommer, plejer at gå endnu hurtigere, når man allerede har gjort det en gang før.
 
På vores Youtube-kanal ligger der monteringsvideoer for de fleste af vores modeller. Du kan også finde disse film her på hjemmesiden under hvert enkelt trampolins produktside.


Kan man hoppe på trampolinen i minusgrader?

Kan man hoppe på trampolinen i minusgrader?

Ja, man kan godt hoppe på trampolinen i minusgrader.


Vi har en trampolin af mærket Berg. Kan vi købe reservedele hos jer?

Information til alle kunder angående Corona

Desværre har vi ikke længere Berg reservedele på lager. Efterspørgslen på Berg trampoliner er gået ned år efter år, samtidigt som at vi ser at North trampolinerne bliver mere populære. Derfor har vi valgt at udfase BergToys trampoliner og tilhørende reservedele fra vores sortiment. Vi kan derfor ikke længere bestille varer hjem fra leverandøren. Vi beklager at vi ikke længere kan tilbyde disse varer. Derimod anbefaler vi at I henvender jer direkte til https://www.bergtoys.com/se/contact, så får I den hjælp I behøver.

 

X

Cookie Indstillinger