1. Hjem
  2.  | 
  3. Stories
  4.  | 
  5. Firkantet trampolin

Firkantet trampolin

Firkantet trampolin Få mere ud af opspringet på en rektangulær trampolin

Overvejer du at købe en rektangulær / firkantet trampolin? Fedt! Så kan du se frem mod at få en fantastisk hoppeoplevelse med de bedste forudsætninger for at tage dine hop til et højere niveau! 


Der findes dog nogle overvejelser, som du bør gøre dig, inden du vælger en rektangulær trampolin. I denne artikel belyser vi nogle punkter, som er gode at overveje inden valget.  

 

1. Sats på den bedste kvalitet – det betaler sig!  

Gennem de seneste år er antallet af markedets rektangulære trampoliner steget gevaldigt. Eftersom trampolinparker og professionelle sportsfolk oftest anvender rektangulære trampoliner og fordi konkurrencetrampoliner oftest er firkantede, overvejer flere og flere en rektangulær model, når de vil udvikle deres hop og tricks derhjemme. 


Hvis drømmen er en rigtig god hoppeoplevelse, er det vigtigt at vælge en trampolin af højeste kvalitet med en robust rammekonstruktion og optimerede dimensioner. Den firkantede form optimerer trampolinens rigtig gode opspring, men formen udsætter samtidig rammedelene for enorme kræfter. En rund trampolin håndterer disse kræfter gennem sin runde form, som er enklere og mere stabil i håndteringen. En rektangulær trampolin, som ikke er af høj kvalitet, bliver let ustabil, da de lige rammedele på langsiden ikke kan håndtere kræfterne og vil bøje opad. Det giver et tungt og langsomt opspring, og derudover forårsager det, at den knirker, og det skaber dårlige forhold for trampolinens levetid. 


Det er altså det værd at betale for en kraftig og stabil rammekonstruktion, som du finder på samtlige rektangulære trampoliner hos os.  

 


2. Overvej størrelse og dimensioner – hvis du vil hoppe højt! 

Vi har investeret tusindvis af timer på at udvikle vores rektangulære trampoliner. En af de vigtigste nøglepunkter i arbejdet har været at finde den rigtige størrelse på rammen og hoppefladen i sammenhæng med rammedelenes tykkelse, så trampolinen ikke knirker eller bevæger sig. Du kan med stor sandsynlighed finde billigere rektangulære trampoliner med en større hoppeflade end på vores modeller, men i de tilfælde kan du ikke forvente dig samme præstation fra rammekonstruktionen.

Hvis trampolinen skal anvendes til gymnastik eller tricks og flikflakker, og målet er at få et rigtigt godt opspring, er det ikke altid det bedste valg at gå efter så stor en hoppeflade som muligt, men i stedet at vælge en model med optimeret rammekonstruktion og dimension på trampolinen.  


De rigtige fjedre – nøglen til det gode opspring! 

Vi har samarbejdet med professionelle atleter inden for freeski, wakeboard og trampolinhopning, som i gentagende workshops har testet og evalueret vores fjedre. De er senere blevet testet, evalueret, testet igen og evalueret. Om og om igen. Samarbejdet og den dybdegående forskning af fjedrene og trampolinens præstation gør, at vi med stolthed og sikkerhed kan sige, at vi har produceret en trampolinpræstation i absolut verdensklasse!
Fjedrene til vores mest eksklusive modeller, Athlete og Performer, produceres i Sverige.  

 

 


FAQ

FAQ

Vil du købe en trampolin? Her er vores købsguide!

Trampolin nedgravning

Trampolin nedgravning

Nedgravet trampolin - en diskret måde at imødekomme hele familiens behov

Oval trampolin

Oval trampolin

Tre årsager til at købe en oval trampolin

Sikkerhed og leg hos familien Preztmann

Sikkerhed og leg hos familien Preztmann

- For os føltes det mere sikkert at få en nedgravet trampolin

Bevægelse og leg – nøglen til et godt og sundt liv

Bevægelse og leg – nøglen til et godt og sundt liv

Fysisk aktivitet er godt for alle

Fysisk aktivitet er godt for alle

60 minutters bevægelse redder liv

Nu er det tid til at træne på trampolinen!

Nu er det tid til at træne på trampolinen!

Trick tutorial med Emil Granbom

Trick tutorial med Emil Granbom

From tramp to snow

X

Cookie Indstillinger