1. Hjem
  2.  | 
  3. Stories
  4.  | 
  5. Sikkerhed og leg hos familien Preztmann

Sikkerhed og leg hos familien Preztmann

Sikkerhed og leg hos familien Preztmann - For os føltes det mere sikkert at få en nedgravet trampolin

Sikkerhed var den vigtigste faktor, da Nanna Pretzmann skulle vælge, hvilken trampolin, der passede bedst til deres familie. Valget faldt på en North Explorer Low, hvor hendes krav til trampolinens sikkerhed blev indfriet og endda mere til.
- For os føltes det mere sikkert at få en nedgravet trampolin. Desuden falder den lettere ind i omgivelserne end en trampolin på ben.


Børnene Celina, Zilje og Sigga, på 7 og 4 år, havde længe drømt om at få en trampolin, og efter en tids søgen efter, hvilken det skulle være, faldt valget på en model fra North Trampoline. Det er et valgt, som de ikke har fortrudt.
- Trampolinen er blevet brugt hver dag, siden vi gravede den ned, fortæller Nanna.

North Explorer Low er en nedgravningsbar trampolin, og den har de samme hoppeegenskaber som samme model på høje ben. Med den lave højde får trampolinen et andet æstetisk udtryk, og den er mere diskret i haven. Derudover bliver op- og nedstigningen på trampolinen lettere pga. højden.
- For os føltes det mere sikkert at få en nedgravet trampolin. Både i forhold til børnenes sikkerhed, men også i forhold til vind og vejr. Desuden falder den lettere ind i omgivelserne end en trampolin på ben.  
 I modsætning til en trampolin på ben, kræver en nedgravningsbar trampolin lidt mere forarbejde. For at kunne anvende trampolinen, er det nemlig nødvendigt at grave et hul under trampolinen. Dels for at give bedre plads til dem, der hopper, men også for at skabe en god luftcirkulation, hvor luften både kan passere igennem hoppedugen og igennem siderne under rammen, for at sikre et godt opspring. 

Hos familien Pretzmann blev det Nannas mand, Dan, der fik opgaven at grave hullet til trampolinen. Og selvom Nanna slap for gravearbejdet, mener hun, at arbejdet var værd hver enkelt sveddråbe.
- Ærlig talt gik det hurtigere end forventet. Det tog en dag at grave og samle trampolinen. Det sværeste var vidst, at børnene skulle vente, haha!

Trampolinens ovale form gør, at familiens North Explorer Low bliver udnyttet til sit absolut maks. Hvis ikke der leges med familiens kat Karla på trampolinen, så bliver der øvet tricks og kolbøtter hele tiden. 
- Vi er meget glade for den ovale form på trampolinen. Den er lettere at placere i haven og så virker det som om, at det giver bedre mening, at den er oval. 

Nanna og hendes mand, Dan, føler, at deres North Trampoline lever helt op til deres forventninger omkring sikkerhed, som var det afgørende punkt for dem. 
- Endvidere er vi meget imponeret over kvaliteten, som virkelig er i top og slet ikke kan sammenlignes med supermarkeds trampoliner! 

Familien Pretzmann består af Nanna (mor), Dan (far), tvillingerne Celina og Zilje, 7 år, lillesøster Sigga, 4 år og katten Karla. Familien har en North Trampoline Explorer Low. 


FAQ

FAQ

Vil du købe en trampolin? Her er vores købsguide!

Trampolin nedgravning

Trampolin nedgravning

Nedgravet trampolin - en diskret måde at imødekomme hele familiens behov

Firkantet trampolin

Firkantet trampolin

Få mere ud af opspringet på en rektangulær trampolin

Oval trampolin

Oval trampolin

Tre årsager til at købe en oval trampolin

Bevægelse og leg – nøglen til et godt og sundt liv

Bevægelse og leg – nøglen til et godt og sundt liv

Fysisk aktivitet er godt for alle

Fysisk aktivitet er godt for alle

60 minutters bevægelse redder liv

Nu er det tid til at træne på trampolinen!

Nu er det tid til at træne på trampolinen!

Trick tutorial med Emil Granbom

Trick tutorial med Emil Granbom

From tramp to snow

X

Cookie Indstillinger