1. Hjem
  2.  | 
  3. Trampoliner
  4.  | 
  5. Trampolin North Adventurer

Trampolin North Adventurer

★★★★★ ★★★★★ 5 anmeldelse

En rigtig god trampolin til en rigtig god pris. Passer både yngre og ældre. Gennemtænkt sikkerhedssystem og et godt opspring!
X
X

Transport 

Fri fragt ved køb over 2000 kr.
Ordrer under 2000 DKK koster 79 kr. i fragt.

Hjemmelevering
Transporten af trampoliner foretages med lastbil med lift, og varen stilles ved fortorvskant (dog vil varen blive stillet i indkørsel ved carport/hoveddør, såfremt dette er muligt med transportørens standard løftegrej).

Pakkeshop
Pakker, der vejer under 20 kg, sendes til en pakkeshop, hvor den skal hentes. Du vil få en sms eller email om, hvor og hvornår pakken kan hentes.
 

Har du spørgsmål? Ring til os på 78 73 45 46, eller send en mail til info@northtrampoline.dk.

VIGTIGSTE FAKTA
  • Enkel og sikker indgang
  • Oval trampolin
  • SpringGuard sikkerhedssystem
  • Lange garantitider
 
GARANTIER

RAMMEN

HOPPEDUG & FJEDRE

KANT-BESKYTTELSE

SIKKERHEDS-
NET

 
 

KVALITET, FLOT DESIGN OG EN MASSE SJOV!

En rigtig god trampolin til en rigtig god pris. Passer både yngre og ældre. Gennemtænkt sikkerhedssystem og et godt opspring!
 
Adventurer egner sig godt til dig, som vil begynde at hoppe på trampolin og til familier, som har hoppet en del tidligere. Den ovale form gør trampolinen nem at placere, hvis havens omfang er begrænset. 
 
Hver dag er et eventyr - kom ud og leg!

 

Stor hoppeflade til en masse sjov!

Adventurers opspring er dynamisk og blød, hvilket betyder, at selv den mindste hopper får et rigtig godt opspring. Den ovale form er perfekt til tricks, saltoer og akrobatisk træning.

 

Himlen åbner sig!

 Nettet er et af de højeste på markedet og det betyder, at det er meget sikkert. Sikkerhedsnettet er af kraftigt og UV-beskyttet materiale.

 


Sikkerhed opbygger selvtilliden

Vi forældre lægger stor vægt på vores børns sikkerhed. Og vores små atleter har brug for god udrustning for at have det sjovt og udvikles som hoppere. Adventurers Spring Guard system er et innovativt sikkerhedssystem designet af svenske ingeniører. Spring Guard beskytter hopperen fra at komme ned mellem på fjedrene og forebygger skader.

ANMELDELSER

★★★★★★★★★★

Jeg er meget meget tilfreds med mit køb. Ungerne elsker den og bruger den hver dag Skal dog snart have nogle hårdere fjedre så den kan gøres endnu mere bouncy. Eneste jeg har at udsætte var manualen der var svær at forstå men så var der to officielle videoer på YouTube der forklarede det.

Thor Muto A
2019-09-20

★★★★★★★★★★

Glimrende trampolin. Fint tilfreds med servicen.

Anders R
2019-05-07

★★★★★★★★★★

Rigtig god kundeservice hurtig levering og en godt og solidt produkt.

Karina K
2019-05-07

★★★★★★★★★★

Rigtig godt forløb. God service og hurtig levering

Morten Bro P
2019-05-06

★★★★★★★★

Super fed oval trampolin som kræver at man er 2 til at samle den og den kunne godt være noget hårdere i fjedrene så man kan hoppe højre eller super fed

Jimmy D
2019-05-03

 
Svar:

Hej Jimmy

Tak for din feedback! Det er bestemt nemmest at samle alle vores trampoliner, hvis man er to voksne. Vi gør altid vores bedste for at vejlede til en så realistisk opsætning af trampolinerne som muligt. Vi vil forsøge at tydeliggøre det endnu mere fremover, at det går væsentlig nemmere, hvis man er to personer. Trampolinen er en af vores blødeste modeller, så det er helt rigtigt, at i oplever at den er blød. Vi håber dog, at i alligevel bliver rigtig glade for den! 

Vh. North Trampoline

Vis alle 5 anmeldelse
Størrelse 3,5 m 4,2 m 5,0 m
Fjedre (antal) 56 72 88
Vægt (kg) 85 105 119
Længde/bredde (m) 3,53 x 2,45 4,23 x 2,95 4,95 x 3,42
Højde (cm) 85 90 95
Kantbeskyttelse 15 x 350 mm 15 x 350 mm 15 x 350 mm
Anb. maxbelastning 120 kg 120 kg 120 kg 
CE-mærket Ja Ja Ja
Manual

North Adventurer (PDF)


Monteringsfilm

North AdventurerX

Cookie Indstillinger