1. Hjem
  2.  | 
  3. Trampoliner
  4.  | 
  5. Trampolin North Challenger

Trampolin North Challenger

★★★★★ ★★★★★ 2 anmeldelse

Testvinderen Challenger er en meget vellidt trampolin med et fantastisk opspring, fin hoppeflade og med mulighed for at justere opspringet.
50% rabat på North JumpGames ved køb af en North Challenger!
X
X

Transport 

Fri fragt ved køb over 2000 kr.
Ordrer under 2000 DKK koster 79 kr. i fragt.

Hjemmelevering
Transporten af trampoliner foretages med lastbil med lift, og varen stilles ved fortorvskant (dog vil varen blive stillet i indkørsel ved carport/hoveddør, såfremt dette er muligt med transportørens standard løftegrej).

Pakkeshop
Pakker, der vejer under 20 kg, sendes til en pakkeshop, hvor den skal hentes. Du vil få en sms eller email om, hvor og hvornår pakken kan hentes.
 

Har du spørgsmål? Ring til os på 78 73 45 46, eller send en mail til info@northtrampoline.dk.

VIGTIGSTE FAKTA
  • Opdateret design på kantbeskyttelsen og sikkerhedsnettet
  • HPS Sikkerhedssystem 
  • 3 cm tyk kantbeskyttelse
  • 190 cm højt sikkerhedsnet
  • Sikker overlapningsindgang
 
GARANTIER

RAMMEN

HOPPEDUG OG FJEDRE

KANT-
BESKYTTELSE

SIKKERHEDS-
NET

 
 

KVALITETSTRAMPOLIN TIL HØJE HOP

Her får du en trampolin, som er af stor kvalitet ned til mindste detalje. Den ekstremt robuste ramme sammen med fjedrenes præcision gør Challenger til en super god trampolin at hoppe på. Den runde form giver en rummelig hoppeflade og byder iinviterer til gode hop for både begyndere og erfarne hoppere!

 

GENNEMTÆNKTE SIKKERHEDSDETALJER

Vores eget sikkerhedssystem, Horizon Protection System, forhindrer, at hopperen kommer ned mellem fjedrene med hænder og fødder. Området mellem kantbeskyttelse og sikkerhedsnettet bliver lukket helt af - specielt godt hvis du har små børn.


 

Justerbart opspring

Opspringet er justerbart, så du kan tilpasse det i takt med, at børnene vokser og bliver tungere. Når børnene er små, passer et blødt opspring, når de bliver ældre vil de ofte gerne have et lidt mere kraftfuldt opspring. Ved hjælp af de medfølgende fjederforlængere kan Challenger tilpasses begge dele. 

 

Sikkerhedsnet med unikke detaljer

Sikkerhedsnettet på Challenger er ekstremt sikkert med overlapningsindgang og detaljer som beskytter fingre og fødder. Det har også en ekstra lomme til opbevaring af sko og småting. 

STÆRK OG ROBUST RAMME

Vores trampoliner er lavet til at klare det nordiske klima med hårde vejrforhold. Challengers sortlakerede ramme har dobbel rustbeskyttelse på både inder- og yderside, en gedigen konstruktion og god kvalitet.

 


Sikkerhed opbygger selvtilliden

Vi forældre lægger stor vægt på vores børns sikkerhed. Og vores små atleter har brug for god udrustning for at have det sjovt og udvikles som hoppere. Adventurers Spring Guard system er et innovativt sikkerhedssystem designet af svenske ingeniører. Spring Guard beskytter hopperen fra at komme ned mellem fjedrene og beskytter mod skader.

 

ANMELDELSER

★★★★★★★★★★

Super kvalitet man kan virkelig mærke at det er kvalitet og detaljerne er gennemtænkte - lavet til at skulle bruges. Super service på hjemmesiden. De bedste hilsner fra en meget tilfreds kunde.

Jens W
2019-06-04

★★★★★★★★★

Hjemmesiden er flot og fungerer fint. Jeg havde et enkelt spørgsmål vedr. forskellen mellem to trampoliner og fik relativt hurtigt et fint og uddybende svar tilbage. Vi er meget glade for vores trampolin den virker sikker og robust dog opdagede vi allerede inden for den første uge et lille hul i sikkerhedsnettet.

Louise D
2019-05-05

 
Svar:

Hej Louise

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse af at være i kontakt med vores kundeservice. Du må meget gerne sende os billeder af hullet i sikkerhedsnettet på info@northtrampoline.dk. Det er bestemt ikke meningen, at det skal ske så hurtigt. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan undersøge, om det er dækket af garantien.

Vh. North Trampoline
Størrelse 3,0 m 3,6 m 4,3 m

Fjedre (antal)

64 80 96
Vægt (kg) 112 129 144
Højde (cm) 85 95 95
Kantbeskyttelse 30 x 400 mm 30 x 400 mm 30 x 400 mm
Anb. maxbelastning 150 kg  150 kg  150 kg 
CE-mærket Ja Ja Ja
 
Manual

North Challenger (PDF)

 
Monteringsfilm

North ChallengerX

Cookie Indstillinger