Fri fragt af trampoliner 30 dages åbent køb

Trampoliner /

Trampolin til nedgravning North Challenger Low

North Challenger Low

Trampolinen, der går i ét med haven! Justerbare hoppeegenskaber, nedgravningsbar og sikker for hele familien.

VIGTIGSTE FAKTA
  • Rund trampolin
  • Nedgravningsbar
  • HPS Sikkerhedssystem
  • Justerbart opspring
  • Lange garantitider
 
GARANTIER

RAMMEN

HOPPEDUG & FJEDRE

KANT-
BESKYTTELSE

SIKKERHEDS-
NET

 
 

En trampolin i landskabet 

North Challenger Low er en opdatereret model af Challenger Low Classic. Den runde trampolin er skabt for at imødekommet behovet for en flot trampolin. Med Challenger Low står sikkerheden og designet i fokus, og den stilrene, sorte trampolin går fint i ét med haven.

 

Sporty trampolin til træning og leg

Trampolinen North Challenger Low er en trampolin for mange. De medfølgende fjederforlængere gør, at trampolinens hårdhed kan justeres, så den passer til både voksne, der vil træne, og små børn, der vil lege. Trampolinens lave design fremmer sikkerheden uden at forstyrre resten af haven.  

 

Et sikkerhedsnet, der ikke afviger

North’s sikkerhedsnet er blandt de kraftigste på markedet. Den tætvævede overflade minimerer risikoen for, at fingre eller tæer kan sidde fast i nettet. Derudover er trampolinen udrustet med sikkerhedssystemet HPS, som beskytter fødder og arme mod at havne mellem sikkerhedsnettet og kantbeskyttelsen. 
Sikkerhedsnettets øverste kant er udrustet med glasfiberringe, som gør at sikkerhedsnettet forbliver fastspændt. Trampolinen overlapningsindgang holder automatisk sikkerhedsnettet lukket. 


 

Justerbar hårdhed

Trampolinens medfølgende fjederforlængere gør, at hoppedugens hårdhed kan justeres efter hvem, der skal hoppe på trampolinen – og hvordan man vil hoppe. Med fjederforlængere bliver trampolinens hoppedug blødere og den anbefalede vægt på anvenderen af trampolinen reguleres fra oprindeligt at være 30-90 kg til at blive 15-90 kg.  

 

 


Sikkerhed opbygger selvtilliden

Sikkerheden er supervigtig for os på North Trampoline. Både små och store atleter skal føle sig trygge når de hopper på vores produkter. Derfor er innovative sikkerhedsløsninger gennemgående på samtlige modeller. På Explorer Classic findes HPS sikkerhedssystem som beskytter hopperen fra at få adgang til rammen og fjedrene. Den tykke kantbeskyttelse og det høje net bidrager også til den bedst mulige sikkerhed.

 


Specifikationer

Størrelse 3,0 m 3,6 m 4,3 m
Fjedre (antal) 64 80 96
Vægt (kg) 97 113 127
Længde/bredde (m) 3,5 x 2,45 4,2 x 2,95 5,0 x 3,42
Højde (cm) 28 28 28
Kantbeskyttelse 30 x 400 mm 30 x 400 mm 30 x 400 mm
Anb. maxbelastning 150 kg  150 kg  150 kg 
CE-mærke Ja Ja Ja
Manual

Instruktioner om nedgravning 

North Challenger Low (PDF)

 


Vi er her for at hjælpe