1. Hjem
  2. |
  3. Tilbehør

Tilbehør

Boost din trampolin-oplevelse.Tilbehør til din trampolin – for mere action, og mere sikkerhed

Sjovt tilbehør til din trampolin som giver hoppningen yderligere en dimension. Her finder du også praktisk tilbehør som forenkler og gør hoppningen på din trampolin endnu mere sikker..


Mere action på din trampolin!

Med en basket kurv monteret på trampolinen kan du dunke som en proff!
Basketkurven passer til alle vores trampoliner og leveres med en blød bold som er tilpasset trampoliner!
 

JumpGames er mobilspillet som tager dine trampolinhop til en ny dimension. Den medfølgende aktivitetsmåler sættes på benet og synkroniseres med telefonen. Derefter kan du spille sjove spil i app’en som måler højden på dine hop, rotation, airtime m.m. Du kan udfordre vennerne og konkurrere mod andre hoppere fra hele verdenen. 

 

Stige & platform til din trampolin

Alle vores trampoliner til hjemmebrug (undtagen Athlete) leveres med et beskyttelsesnet. Vi anbefaler defor at man altid køber en stige som gør det let og sikkert at gå op og ned fra trampolinen. Vi tilbyder to varianter:
Ladder og Ladder+


Hvis du yderligere vil forenkle ind- og udgang på trampolinen, kan du kigge videre på North Platform. Platformen gør det endnu lettere at gå op og ned, og du kan også vælge at købe en sjov rutchebane!

 

Forankringssæt til din trampolin

Har du brug for at forankre din trampolin tilbyder vi et forankringssæt som fikserer trampolinen i jorden. Det giver ekstra sikkerhed hvis trampolinen f.eks. er eksponeret for kraftige vinde eller står lidt skævt.


Airtracks

Som et kompliment til vores trampoliner tilbyder vi airtracks. North Airtrack pustes op og gør det muligt at træne gymnastiske tricks og kunstner på en sikker og sjov måde. North Airtracks ligges på jorden og kan bruges både inden- og udendørs! Vores aritracks får i flere forskellige størrelser og former og er enkle at opbevare i den medfølgende taske.
 

Spørgsmål om tilbehør til trampoliner?

Har du spørgsmål til tilbehør til trampoliner, så tøv ikke med at høre af dig til vores kundesupport!

 

X

Cookie Indstillinger