Fri fragt af trampoliner 30 dages åbent køb

Hjem /

Tilbehør

Tilbehør – hvordan man gør trampoliner sjovere og mere sikre

 
En trampolin fra North Trampoline er sjov nok for de fleste – hvad kan man dog tænke sig, skulle være bedre? Her sælger vi ikke tilbehør, som kræves for at få en god hoppeoplevelse. Derimod finder du tilbehør, der giver dig sjove og sikre løsninger til at gøre oplevelsen på trampolinen endnu bedre og tryggere.
 
North Trampoline er sikkerhed og kvalitet

En trampolin fra North Trampoline sælges altid med et sikkerhedsnet. Selv de nedgravningsbare, såkaldte Low-modeller, sælges med et sikkerhedsnet jævnfør vejledende anvendelse af trampoliner og regler på området. Inden der kom ny lovgivning på området om, at en trampolin skal sælges med sikkerhedsnet, var en af de mest sete ulykker at børn fløj af trampolinen. I dag hvor de fleste trampoliner sælges med sikkerhedsnet, ser vi, at de hyppigste skader opstår ved op- og nedstigningen på trampoliner. Små børn kan skade sig, når de forsøger at klatre op på trampolinen. Dette har vi forsøgt at forhindre med vores produkt North Base.


North Base er en platform, som gør op- og nedstigningen meget mere sikker. Den fastspændte stige hjælper børn op på trampolinen, og når man har hoppet og vil ned, kan man glide ned på græsset med hjælp af rutsjebanen.
 
Hop og leg med North Trampoline

Fantasi er sjældent en mangelvare blandt legende børn. Det betyder dog ikke, at legetøj og redskaber ikke kan sætte prikken over i’et. Med en North Basketkurv og medfølgende bold forvandles trampolinen fra North Trampoline til en basket arena, hvor opspringet fra hoppedugen kan få hvem som helst til at flyve højt som en professionel basket spiller.

 
Vejr og vind – et nemt match for North Trampoline

Bor du et sted med alle fire årstider? Er du bange for, at din trampolin ikke kan tåle klimaet? Alle trampoliner fra North Trampoline er designet til at kunne klare det nordiske klima, men selv vi kan have brug for at få hjælp en gang i mellem. Under efterårets blæsevejr kan vores Støttesæt bliver en god hjælpende hånd for både dig og din nabo. Dets fire robuste kroge og tilhørende bånd holder trampolinen fra North Trampoline stående på jorden i mange sekundmeters blæsevejr.


Har du nogle spørgsmål til trampolinerne fra North Trampoline? Så kontakt os endelig! Du finder vores kontaktinformationer her.